Home / Bol.com Stijl Magazine / Lady Jewelry x bol.com Stijl Magazine

Lady Jewelry x bol.com Stijl Magazine

Zo tof! Sinds 1 september zit ik voor 5 maanden op de redactie van het Stijl Magazine van bol.com. En in dat avontuur neem ik jullie natuurlijk graag mee. Benieuwd naar hoe ik deze kans heb gekregen, wat ik hier doe en wil je mij volgen? >>>             Check it out

 

Hi lieve meiden,

Eindelijk heb ik even de tijd om jullie bij te praten, want er is een hele hoop gebeurd de afgelopen maand. Inmiddels zit de zomervakantie erop en komt ook aan september alweer bijna een eind. Laten we even terug gaan naar 1 september, de datum waarop er voor mij een groot, nieuw avontuur is begonnen.

Verhuizen!

Verhuizen?! Ja, echt! Ik heb het vertrouwde nestje bij mijn ouders verlaten en woon nu bijna 4 weekjes in mijn eigen paleisje in Vleuten. Mocht je je afvragen waar Vleuten ligt (wat ik me heel goed kan voorstellen, want ik wist zelf eerst ook niet dat het bestond): Vleuten is een gezellig dorp naast Utrecht en is heel erg upcoming. Utrecht puilt uit en daarom zijn ze hier volop appartementen en huizen aan het bouwen. Een lekker voordeeltje is dat de huurprijzen hier nog een stuk lager liggen dan in Utrecht en je daarom meer voor minder hebt 🙂 Nu lijkt het vast alsof ik een nieuw appartement huur, maar ik ben gewoon lekker student op een zolderkamer hoor! (Wel met een eigen keukentje en een aparte slaap- en woonkamer, want een beetje een luxe paardje ben ik wel.)

bol.com

De reden dat ik richting Utrecht ben gegaan, is omdat ik voor mijn studie een hele toffe stage bij bol.com heb mogen binnenslepen en het hoofdkantoor van bol.com is gevestigd in Utrecht. Degene die mij al langer volgen, weten vast wel dat ik communicatie studeer. Ik zit op dit moment in mijn derde jaar en dat betekent dat ik tot eind januari stage moet lopen. Of ‘moet lopen’… Ik noem het eigenlijk liever ‘mag lopen’, omdat ik het enorm naar mijn zin heb bij bol.com en ik het eigenlijk niet echt als een verplichting vanuit school zie.

Wat doe ik bij bol.com?

Zoals jullie misschien weten (en anders weet je het nu en móet je het volgen)  heeft bol.com verschillende online inspiratie magazines. Zo is er het Thuis Magazine, Tech Magazine, Lees Magazine en het Stijl Magazine. Je kunt je vast wel voorstellen dat die laatste mij het meest aanspreekt en dat is dan ook het magazine waar ik de komende maanden lekker druk mee ben. Door mijn ervaring met Lady Jewelry en mijn passie voor schrijven en contentmarketing waren het Stijl Magazine & ik een match made in heaven 😉

Wat is het bol.com Stijl Magazine?

Het Stijl Magazine geeft jou inspiratie op het gebied van make-up, verzorging, haar, body&mind en (uiteraard mijn favoriet) accessoires. Het online Stijl Magazine staat vol met leuke artikelen over trendy onderwerpen en licht voor jou verschillende nieuwe producten uit die je niet wilt missen. Nog een leuk extraatje voor jullie is dat er altijd lekker veel winacties zijn en je echt de meest toffe producten kunt winnen. Wat dacht je van de nieuwste BaByliss Föhn, het gehele assortiment van de exclusieve L’Oréal Paris x Balmain Paris collectie of het nieuwste Daniel Wellington horloge?!
Ook zie je bij het Stijl Magazine leuke series, zoals Op Stap met Soof. Hierin neemt Sophia Tienstra jou elke maand mee op stap naar bijvoorbeeld een lancering van een nieuw product of een reisje naar Lissabon.

En ik? Wat doe ik dan precies? Ik ben vooral lekker veel aan het regelen én natuurlijk artikelen voor het magazine aan het schrijven 🙂

Lady Jewelry x bol.com

De komende tijd ga ik jullie natuurlijk meenemen op mijn avontuur bij bol.com. De artikelen die ik schrijf voor het Stijl magazine zullen ook hier bij Lady Jewelry verschijnen 🙂

Wordt Lady Jewelry dan helemaal in het blauwe bol.com jasje gestoken? Nee hoor! Nadat ik de boodschappen gedaan heb, eten heb gekookt, de afwas heb gedaan…. (tja, het is allemaal nog even wennen hoor 😉 ) ga mijn uiterste best doen om in mijn vrije avonduren ook nog gewoon lekker blogjes te schrijven voor Lady Jewelry.

Ik zou het heel tof vinden als je mijn avontuur volgt en af en toe (of natuurlijk als trouwe fan) eens een artikeltje van het Stijl Magazine leest. Laat je me dan weten wat je ervan vindt? 🙂

xoxo Edith

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *